Bemutatkozás


Cégünk, a Garafarm Kft., mely 1989-ben családi vállalkozásként indította el tevékenységét, a kezdetektől fogva a kiskerttulajdonosok és –művelők, a hobbikertészek és a virágkedvelők minél szélesebb fajtaválasztékkal és a lehető legjobb minőségű vetőmaggal való ellátását tűzte ki célul. Ennek megvalósítása érdekében évről évre gyarapítottuk a forgalmazott termékeink számát, így ma már több, mint négyszáz zöldség- és virágfajtával állunk vevőink rendelkezésére. A minél magasabb minőséget pedig azáltal kívánjuk elérni, hogy a bevált fajták mellett az élmezőnyhöz tartozó hazai, nyugat-európai és tengerentúli vetőmagtermelő cégek innovatív termékeit vásárolhatják meg nálunk.

Mivel cégünk korán felismerte, hogy a vásárlói igények kielégítéséhez elengedhetetlen a saját nemesítésű fajták forgalmazása is, ezért szakértőink és vezető munkatársaink hosszú évek kitartó munkájának eredményeként a hazai igényekhez legjobban igazodó saját borsó- és paprikafajtáink is szinesítik kínálati palettánkat. Emellett, terveink szerint a jövőben is számos újdonsággal kívánjuk meglepni vevőkörünket.

Üzletpolitikánk főbb szempontjai a kiváló minőség, a megbízhatóság, a széles fajtaválaszték, a mérsékelt árfekvés és a tetszetős csomagolás. Ezen prioritások szem előtt tartása és vevőink kitartó hűsége tette számunkra lehetővé, hogy cégünk napjainkban a színestasakos vetőmag-forgalmazás piacán vezető szerepet tölthessen be. Hálánkat azzal szeretnénk kifejezésre juttatni, hogy a felsorolt céljainkból és elveink szigorúságából jottányit sem engedünk, sőt, amennyiben lehetséges, a jövőben még magasabb színvonalú termékekkel kívánunk piacra lépni.

Végül, de nem utolsó sorban ez úton is szeretnénk megköszönni vásárlóink és üzleti partnereink eddigi bizalmát. Vállalkozásunkban továbbra is úgy kívánunk tevékenykedni, hogy megőrizzük, s ha lehet, még tovább emeljük szolgáltatásaink eddigi színvonalát.

Sok sikert és szép termést kívánok minden kertbarátnak a Garafarm Kft. nevében.

Wágnerné Poór Ibolya
Ügyvezető